Ahojte,
rozhodla som sa, že takým dobrým zahrievacím postom bude nejaké jednoduché líčenie. Dnes som odišla skôr z práce, lebo som sa necítila dobre. Teraz keď už mi je fajn, tak som sa trošku pohrala v kúpeľni.
Jedná sa o výraznejšie líčenie v mojej asi najobľúbenejšej farebnej kombinácii - zlatohnedá. Použitá bola hlavne paletka od MUA Undressed, ktorú som tu už ukazovala. Bol to darček a naozaj ma veľmi potešil :)
Na obrázku sú zakrúžkované jednotlivé tiene, ktoré som použila. Ako podklad mi poslúžilo Color Tattoo od Maybelline v odtieni 35 On and on bronze. Nakoniec som miesto čiernej linky použila olivovo zelenú ceruzku od GOSH Golden Moss. Samozrejmosť je špirála a ceruzka na obočie. Dúfam, že sa páči :)




V priebehu nasledujúcich dní by som vám rada ukázala, čo nové u mňa pribudlo a konečne sa vrhnúť na recenziu niektorých produktov, ktoré som za ten mesiac, čo som sa neozvala, stihla dobre odskúšať. Tešiť sa môžete na Peach Sake BB cream a masky od Nobilis Tilia. Snáď aj v práci pôjde všetko tak, aby som sa ku blogu dostala :)


...ale momentálne všetka moja energia smerujem len do práce a osobného života. Za posledný mesiac sa stalo toľko vecí, ktoré mi zobrali všetok čas a hlavne chuť venovať sa kozmetike, že som proste musela vypnúť. Cítim ale, že toto tak povediac crazy obdobie končí. Začína nové... od budúceho mesiaca mám novú prácu, dávam zbohom miestu, kde som strávila viac ako sedem rokov života... Uvidíme, čo to prinesie. Pevne dúfam, že to bude zmena k lepšiemu. Držte mi palce :)