Ahojte, 

opäť po dlhej som vyprodukovala "článok" :)  Dnes by som vám rada napísala niečo o tzv. Sleeping pack/mask, teda maskách na spanie. Keď som na to prvý krát narazila, nemala som tušenie čo to je. Po preskúmaní a niekoľko mesačnom odhodlávaní, sa mi nakoniec dostala možnosť si to vyskúšať. Čo to teda je? Maska, ktorá sa nanáša ako posledný krok vašej večernej starostlivosti a pôsobí na tvári celú noc. Ráno by ste si ju mali zmyť. Sú rôzne druhy – na zlepšenie pórov, na uhry, na zosvetlenie pokožky, hydratačné... skrátka takmer na všetko :D A teraz dôležitejšia otázka – pomáhajú? Podľa mňa nie :) A preto mám tri a plánujem si ešte nejakú zohnať :) Samozrejme to s nimi nie je také zlé, človek sa ráno zobudí a vyzerá o niečo lepšie ako bežne.

Trošku podrobnejšie sa budem venovať mojej prvej „sleeping mask“ a tou bola ETUDE HOUSE Sleeping Pack (Pore & Oil Control). Pôvodne som si objednala inú, poplietli mi ale balíčky a dostala som túto. Keďže som bola zvedavá, čo je to za zázrak, tak som si ju nechala.
Balenie má podobné ako čistiace peny, teda veľká tuba. Konzistencia je gélová a farba biela. Čo sa týka vône, ťažko ju presne popísať- nazvem to svieža, nič iné mi nenapadá.




Je na sťahovanie pórov, no mám pocit, že na toto mi veľmi nezaberá. Načo mi však výborne zaberá je začervenanie pokožky po tlačení vyrážok. Večer sa "dokatujem" pred zrkadlom, dám ti tento zázrak a ráno nemám nič zapálené ani extrémne červené. Viem, že tlačenie je je zlé, moja kozmetička mi ho zakázala, ale nedokážem si pomôcť ;) Zároveň je pleť ráno veľmi príjemne hladká.
Celkovo som s ním spokojná a uvažujem aj nad ostatnými dvoma z tejto rady.
Cena aj s poštovným je okolo 11-12 dolárov, obsah tuby je 120 ml. Na jedno natretie spotrebujete tak kvapku o veľkosti lieskového orecha, prípadne trošku viac. Odporúčam počkať kým sa trošku vsiakne, aby sa vám celá maska otrie do vankúša ;)  


2 Comments

  1. Grania žije. Za to dokatovanie by si si zaslúžila po rukách, lebo hovorím z vlastnej skúsenosti, nekatuj sa. Ale inak obdivujem tvoju odvahu, čo sa týka tejto kozmetiky. Ja mám strach z tej EU.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak vieš, že ja budem skúšať všetko, čo mi príde pod ruku :D A už sa snažím to s tým katovaním tak nepreháňať :D

    OdpovedaťOdstrániť